Home

 
 
 
 
Welkom op de website van de Balletschool Edwina Verdingh.
 
Edwina Verdingh is een geregistreerde (RAD RTS) en gediplomeerde danspedagoge (Royal Academy of Dance) en houdster van het Teaching Diploma R.A.D (Anatomy, Childpsychology and Learning).
 
Zij startte met ballet op zevenjarige leeftijd en volbracht Grade en Majorexamens o.l.v. Mevrouw Cox te Hasselt. Dankzij haar koos Edwina voor een opleiding als danspedagoge. In september 1991 richtte ze haar eigen school op.
 
De Balletschool Edwina Verdingh bestaat ondertussen 26 jaar en wordt nog steeds met hart en ziel geleid door Edwina. Haar passie voor ballet en dans is onbegrensd. Steeds opnieuw daagt ze zichzelf uit om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en volgt ze jaarlijks bijscholingen, want alleen op die manier kunnen ook de dansers genieten van kwalitatieve lessen.
 
Dat deze balletschool kwaliteit levert wordt bewezen door de hoge resultaten op de balletexamens en wedstrijden, maar ook tijdens de twee-jaarlijkse voorstellingen merkt het publiek dat zowel jonge als gevorderde dansers in harmonie kunnen samenwerken.
 
Edwina wordt bijgestaan door Ine Vanderhoydonck. Zij geeft les aan de jongste kinderen.
 
 
 
De studio is gelegen in de Villersstraat 19, 3500 Hasselt (zijstraat van de Sint-Truidersteenweg).
 
Alle lessen worden gedoceerd in een dansstudio uitgerust met een verende vloer, barren, spiegels, een piano en een aparte kleedkamer. De lessen worden op regelmatige basis begeleid door een professionele pianist, vooral als voorbereiding op de examens.
 
Edwina Verdingh
Villersstraat 19 3500 Hasselt
011/28.17.29
E-mail: edwina.verdingh@telenet.be